Az apartman

Információk az apartmanokról

Köszönjük, hogy a családunk által üzemeltetett apartmanok egyikében szeretnék a szabadságukat eltölteni. Remélem, bizalmukat megszolgáljuk!

Az apartmanok egy iker családi ház két szintjén vannak kialakítva, egymástól teljesen függetlenül. Az apartmanok tartalmaznak két különálló hálószobát (az egyikben két heverő van, a másikban pedig egy franciaágy), egy nappalit (ahol egy kihúzható sarok ülőgarnitúra van), felszerelt konyhát, WC-t és fürdőszobát (tusolóval).

 • Az apartmanok az üdülőhely központjában a strandtól 500 m-re találhatóak.
  Az apartmanok kapacitása 5-6 fő, így a négy apartmanban összesen 24 főt tudunk elhelyezni. A szálláshelyen nem tartózkodhat több személy, mint amiben előzőleg megállapodtunk.
 • A szállás az érkezés napján 12.00-tól az elutazás napján 9.00-ig áll rendelkezésre. A szállást az érkezés napján 18.00-ig lehet elfoglalni. Ha az érkezés bármilyen okból eltolódik kérjük, jelezze telefonon. A már befizetett előleg az elcsúsztatott időre is érvényes.
 • Az érkezéskor először megmutatjuk a szállást, majd ezt követően kerül sor a fizetésre. A szállásdíj kifizetése csak készpénzben történhet. (Az időpont egyeztetés és foglalás után postacímünkre 10. 000 Ft előleget kérünk, minimum 3 héttel a nyaralás előtt, a hátralék kifizetése a kulcsátadáskor a helyszínen, történik.) A vendég az általa eltöltött éjszakák száma után fizet.
 • A bérleti díjban benne foglaltatik: az idegenforgalmi adó, víz-, gáz- és áramdíj, valamint a végső takarítás.
 • A háziállat napidíj összege: 600 Ft.
 • A vendég az általa okozott kárt köteles kifizetni.
 • Minden apartmanhoz tartozik kerti bútor és kerti grill.
 • A zárt udvarban parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeink számára.
 • Szolgáltatások a szálláshelyen: kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullámsütő, főző és sütő edények, poharak, tányérok, evőeszközök, mosogatószer, konyharuha, kábel TV, ágynemű stb.

Szolgáltatások a szálláshely közelében: étterem, játékterem, diszkó, pénzváltás, utazási iroda, nyilvános telefon, élelmiszerbolt, tenisz-, tekepálya, mini golf, szörfözés, csónakázás, lovaglás, strand, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb.
Bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulhatnak hozzánk levélben, telefonon és e-mailen készségesen állunk rendelkezésére.

Célunk: HOZZÁNK JÖJJÖN JÖVŐRE IS!

Design by  Crætive Grafikai Műhely, Pécs

>